Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@16:25:11 GMT

بلیت بازی ایران - هنگ کنگ چند دلار است؟

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۹۰۵۴

بلیت بازی ایران - هنگ کنگ چند دلار است؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرورزشی، ناآرامی‌های سیاسی در کشور هنگ کنگ ادامه دارد و فدراسیون فوتبال ایران درخواست کرده بازی تیم ملی کشورمان با هنگ کنگ به زمین بی طرف منتقل شود.

هنگ کنگی‌ها بدون توجه به این مسائل و با استناد به نامه‌ای که دو هفته پیش برای فیفا ارسال کرده اند، خود را برای برگزاری بازی در همین کشور آماده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایت «ساوث چاینا مورنیگ پست» امروز اعلام کرد فدراسیون فوتبال هنگ کنگ بلیت فروشی این مسابقه را آغاز کرده است. قیمت بلیت‌های این بازی حدود ۱۸۰ دلار هنگ کنگ (حدود ۹۰۰ هزار تومان) است.

 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ایران فوتبال هنگ کنگ بازی فوتبال فدراسیون فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۹۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میلیون‌ها دلار خسارت-بزرگترین ستاره‌هایی که فلاپ شدند!

به گزارش "ورزش سه"، کاسمیرو اولین بازیکن بزرگی نیست که افت شدید و ناگهانی در لیگ برتر را تجربه می‌کند. نام‌های بزرگی در لیگ برتر انگلیس به میدان رفتند که نتوانستند انتظارات را به درستی برآورده کنند و از طرفی، بسیاری از آنها چهره‌هایی بودند که در زمان ورود به لیگ جزیره کیفیت خارق‌العاده‌ای داشتند اما مسیر موفقیت آنها، با یک سرازیری عجیب همراه شد تا به پسرفت برسد!

فاجعه این هفته کاسمیرو به‌عنوان مدافع منچستریونایتد، عاملی شد تا نگاهی به فرو ریختن کاخ ژنرال‌های فوتبال جهان در این لیگ داشته باشیم.

کاسمیرو:
جیمی کرگر در توصیف عملکرد بسیار ضعیف کاسمیرو در جدال با کریستال پالاس، به سراغ یک ضرب‌المثل قدیمی رفت: قبل از اینکه فوتبال شما را ترک کند، از این ورزش خداحافظی کنید!

کرگر بدون اینکه نسبت به تغییر پست کاسمیرو ایراد بگیرد، معتقد بود این بازیکن علی‌رغم دوران درخشانی که در رئال مادرید داشته، در منچستریونایتد تبدیل به یک بازیکن بسیار ضعیف شده است. 

کرگر در اسکای همچنین گفت: نیمکت منچستریونایتد را در بازی با کریستال پالاس نگاه کنید، همه آنها بچه هستند. در چنین شرایطی کاسمیرو باید به‌عنوان یک بازیکن باتجربه که در بالاترین سطح فوتبال جهان بازی کرده، باید سطح بالاتری از خودش نشان بدهد چون از او انتظار بیشتری داریم. کاسمیرو نه تنها پیشرفتی نداشت بلکه نشان داد قدرت رهبری ندارد؛ کاسمیرو اگر عاقل باشد تنها سه بازی دیگر در این سطح انجام می‌دهد و بعد از آن هر چه زودتر به عربستان یا آمریکا خواهد رفت.

فابینیو:
یکی دیگر از هافبک‌های دفاعی بزرگ فوتبال در چند سال گذشته و قبل از ظهور رودری، به همراه هموطنش فرناندینیو رقابت سختی در رسیدن به‌عنوان بهترین هافبک لیگ انگلیس داشت.

او نقش مهمی در قهرمانی شگفت‌انگیز موناکو در فصل 2016-2017 لیگ 1 ایفا کرد و به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسید و سپس به لیورپول پیوست و در قلب خط هافبک پرتلاش یورگن کلوپ، هر چیزی را که برای بردن وجود داشت، به دست آورد.

فابینیو هنوز 30 ساله نشده بود که دچار افت شدید و ناگهانی شد؛ الاتحاد عربستان در این مورد خیلی زود پیش‌قدم شد و لیورپول توانست فابینیو را به مبلغ 40 میلیون پوند به فروش برسانند.

آندری شوچنکو:
قبل از بازگشت ناگوار کریستیانو رونالدو به منچستریونایتد، شوچنکو آخرین برنده توپ طلا بود که انگلیس را برای ادامه فوتبالش انتخاب کرده بود. 

مهاجم نوک زهردار تیم آنچلوتی که با زدن 175 گل در راه رسیدن به جوایز مختلف تاثیر بزرگی در میلان داشت، چلسی را با 22 گل در 77 بازی ترک کرد؛ او که تنها 29 سال سن داشت، به‌نظر جایی در مسیر رسیدن به لندن گم شده بود.

شوا بعداً به روسونری و سپس به باشگاه دوران نوجوانی‌اش دیناموکیف بازگشت، اما نتوانست جادوی سال‌های جوانی‌اش را دوباره به دست بیاورد؛ نهایتا او پس از پایان یوروی خانگی در سال 2012 از فوتبال خداحافظی کرد.

دله آلی:
فراموش کردن فرم هیجان‌انگیز دله الی زیر نظر پوچتینو همراه با نام‌هایی چون هری کین، سون و اریکسن بسیار سخت خواهد بود؛ 37 گل و 26 پاس گل در سه فصل اول حضورش در تاتنهام، آماری است که برای خلق کردنش باید بسیار باتجربه و توانمند باشید.
افت ستاره انگلیسی از فصل 2019-2020 شروع شد و پس از آن اورتون و بشیکتاش مقاصد خوبی برای او نبودند تا شاهد از بین رفتن یک استعداد خاص انگلیسی دیگر باشیم.

الکسیس سانچز:
ماجرا از جایی شروع شد که سانچز پس از اولین جلسه‌ی تمرینی‌اش در منچستر به دنبال پیدا کردن راهی برای بازگشت به آرسنال بود.

او در آخرین روزهای بازی کردنش برای آرسنال کیفیت لازم را نداشت اما باز هم اتفاقاتی که در منچستریونایتد تجربه کرد، باعث شد او با سرنوشتی همراه شود که هیچکس برای این چهره شیلیایی متصور نبود. سانچز به اینتر رفت و با یک رفت و به بازگشت به مارسی، دوباره بازیکن اینتر شد و این فصل تیم اینزاگی را در مسیر قهرمانی همراهی کرد ولی واضح است که او هم در ادامه ماجراجویی حرفه‌ای خود از سر از عربستان در خواهد آورد.

فرناندو تورس:
تورس در انتقالی شوکه کننده با مبلغ هنگفت 50 میلیون پوند مرسی‌ساید را ترک کرد تا به پایتخت انگلستان برود.
اما انگار النینو در این مسیر گم شده بود چرا که حتی برای یک ثانیه هم کیفیت دوران لیورپولش را در چلسی تکرار نکرد؛ او تنها 25 سال سن داشت که به طرز عجیبی به یک بازیکن کاملا معمولی تبدیل شد ولی خوشحال هستیم که با جدایی از این تیم توانست لبخند را به لب‌هایش برگرداند.

باستین شواین‌اشتایگر:
کافی است به نقش بازیکن شواین اشتایگر در سه گانه فراموش نشدنی بایرن مونیخ در فصل 2012-2013 یا عملکرد شجاعانه و بی‌نقص او در پیروزی آلمان در فینال جام جهانی 2014 مقابل آرژانتین نگاه کنید تا متوجه کیفیت خارق‌العاده شواینی شوید اما هیچکس نمی‌داند در جلسات تمرینی بین او و فن خال چه گذشت که هیچ شباهتی به عملکرد قدیم خود نداشت.

پیر امریک اوبامیانگ:
دوازده ماه پس از جدایی اوزیل، اوبامیانگ با سلب کاپیتانی به همان سرنوشت دچار شد.

اوبامیانگ به‌عنوان یکی از بهترین گلزنان قرن بیست و یکم در فوتبال اروپا، در زمستان 2022 به بارسلونا و ژاوی ملحق شد و با زدن 13 گل در 23 بازی کاتالان‌ها را بسیار امیدوار کرد؛ پیوستن به مربی قدیمی‌اش در چلسی انگیزه مضاعفی برای او بود، اما هنگامی که او رسید توخل از لندن اخراج شده بود.

یک گل در 21 مسابقه آن هم در فصلِ بیمار آبی‌ها، عملکرد افتضاحی بود و اوبامیانگ خیلی زود این تیم را ترک کرد.

با این اوصاف، در 34 سالگی او روزها و شب‌های خوشایندی را در مارسی برای هواداران می‌سازد تا بلکه بتواند به این تیم کمک کند، روزهای بسیار خوب قبل را دوباره تکرار کند.

دیگر خبرها

  • شاهکار فدراسیون ؛ ۲۵ میلیون تومان برای سومی جام جهانی و ۲۰ هزار دلار بابت پیروزی مقابل ولز!
  • درخواست سرمربی تیم‌ ملی فوتبال زنان ایران از رییس فدراسیون
  • میلیون‌ها دلار خسارت-بزرگترین ستاره‌هایی که فلاپ شدند!
  • داوران بازی تیم ملی فوتبال معرفی شدند
  • اعلام اسامی داوران بازی هنگ‌کنگ - ایران
  • داور بازی ایران و هنگ کنگ معرفی شد
  • داور بازی ایران و هنگ‌کنگ معرفی شد
  • حکم تاریخی کمیته انضباطی فدراسیون: تنبیه آزارگر به جای قربانی
  • ورود فدراسیون فوتبال به حواشی بازی پرسپولیس - سپاهان در آزادی / فیلم
  • بازی دوستانه تیم فوتبال جوانان با هوادار تهران